Stagiair Fotostudio Stylist

  • Internships
  • Hoofddorp, Netherlands

Stagiair Fotostudio Stylist

Job description

Altijd al stage willen lopen bij Scotch & Soda? Dit is je kans! We zijn op zoek naar een Photostudio Stylist stagiair om ons E-commerce Studio Team in Hoofddorp te versterken.

 

Wat we bieden 

Als Photostudio Stylist stagiair werk je nauw samen met onze Stylisten, Fotografen en ons Marketing Team in Amsterdam. Je zult een divers takenpakket hebben en het team ondersteunen in al de verschillende processen die komen kijken bij een shoot; o.a. de organisatie, styling, conceptualisering, maar ook bij het afronden van shoots en het opruimen van de gebruikte materialen.

Requirements

Wat we zoeken

De perfecte kandidaat voor deze vacature heeft een passie voor mode en styling. Een opleiding zoals Amfi or Artemis sluit dan ook perfect aan in het profiel waar we naar op zoek zijn.   

 

Je hebt een creative visie en bij voorkeur ook al wat ervaring in photo styling. Je bent een echte team player, flexibel, betrouwbaar, enthousiast en proactief. Ten slotte heb je goed oog voor detail en is jouw werkstijl gestructureerd. 

 

Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar om 4/5 dagen in de week stage te komen lopen en idealiter kom je uit de buurt van Amsterdam.  Let er op dat je ingeschreven moet staan bij een studie om stage te mogen lopen bij Scotch & Soda.

 

Herken jij jezelf in deze tekst? Let’s meet soon!