Stagiair Fotograaf

  • Internships
  • Hoofddorp, Netherlands

Stagiair Fotograaf

Job description

Altijd al stage willen lopen bij Scotch & Soda? Dit is je kans! We zijn op zoek naar een stagiair Fotograaf om ons E-commerce Studio Team in Hoofddorp te versterken.

 

Wat we bieden 

Als stagiair Fotograaf werk je nauw samen met onze Fotografen, Stylisten en ons Marketing Team in Amsterdam. Je zult een divers takenpakket hebben en het team ondersteunen in al de verschillende processen die komen kijken bij een photoshoot; o.a. fotograferen, het bouwen en finetunen van sets, het maken van foto selecties en het onderhouden en organizeren van werkmaterialen en dergelijke. 

Requirements

Wat we zoeken

  • De perfecte kandidaat voor deze vacature studeert fotografie en heeft passie voor mode en portret fotografie. 
  • Je hebt shoot ervaring en enige kennis over studio fotografie en belichting. Verder weet je de puntjes op de i te zetten en weet jij je weg te vinden in Capture One. 
  • Je bent een echte team player, flexibel, betrouwbaar, enthousiast en proactief. Ten slotte heb je een goed oog voor detail en is jouw werkstijl gestructureerd. 

 

Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar om 4/5 dagen in de week stage te komen lopen en idealiter kom je uit de buurt van Amsterdam. Let er op dat je ingeschreven moet staan bij een studie om stage te mogen lopen bij Scotch & Soda.

 

Herken jij jezelf in deze tekst? Let’s meet soon!